- Nyhet -

Örsholmen Race är årets nya segling och går av stapeln lördagen den 15 juni 2019, med en varierande bansträckning. En längre bana vid mer vind och en kortare bana vid mindre vind. Den är öppen för alla tävlande med SRS tabell, SRS och SRS-shorthand mätbrev. Seglingen är en distanskappsegling på cirka 22,4 alt 18,4 distans med start och mål i närheten av Örsholmen.

Örsholmen Race är en av tävlingarna som ingår i TBKs eget klubbmästarskap. Men vi ser GÄRNA att medlemmar ifrån andra närliggande klubbar anmäler sig. Vi fortsätter i år med konceptet att skeppare kan bestämma sitt SRS/segelföring under pågående tävling, tider räknas ändå om efter målgång. Jaktstarten är därmed inte precis, dock ett trevligt sätt att starta på.

Efter seglingen blir det mingel och prisutdelning på Örsholmen! Vid fint väder grillar vi. För detaljerad information se nedanstående länkar.

Starttider presenteras senast kl: 10.10 på TBK hemsida under Kappsegling och aktuell segling vidare på  Facebook TBK Kappsegling. För den som önskar Seglingsföreskrifter och starttider (på papper) så läggs detta ut i TBKs klubbhus, Båthamnsvägen 8, Åkersberga senast kl: 18:30 dagen före aktuell segling. Det är alltså inte något skepparmöte på plats i Klubbhuset. Vi frågor, hör av dig till Mats 070-580 83 62 eller Johan 070-563 50 24 eller Joakim 070-793 11 39, så svarar vi gärna på dina frågor :)

Avgiften för Örsholmen Race är 100 kr

Även båtar utanför Trälhavets båtklubb är mycket välkomna. Väl mött!

Anmäl dig här!

Not.
Har man anmält sig till en segling och av något skäl inte kommer att starta så skall man så snart som möjligt meddela Kappseglingsledningen. Detta för att ledning och övriga seglare skall ha bättre grepp om vilka som verkligen kommer till start.

Dokument:

Startlista (2019-06-14)